Home   Algemeen

Algemeen

Wie is Kinderopvang Elfen Wereld

Mijn naam is Evelien Weijers en ik ben geboren op 15 april 1971. Mijn man en ik hebben twee kinderen: Robin (2004) en Thom (2006). Ik ben vanaf januari 2007 werkzaam in de gastouderopvang, in 2008 heb ik mij ingeschreven als zelfstandig bedrijf en in 2009 heb ik de vergunning gekregen om mijn eigen kinderdagverblijf te beginnen. Daarnaast ben ik gediplomeerd Verzorgende IG en werk ik in de weekeinden 4 uurtjes in verzorgingshuis PW Jansen.

Kinderopvang Elfen Wereld vangt kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ook buitenschoolse opvang behoort tot de mogelijkheden. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Kinderopvang Elfen Wereld vangt kinderen op van maandag tot en met vrijdag. Ook in de schoolvakanties kunt u uw kind bij mij brengen tussen 7:00 en 18:00 uur.

Mijn uitgangspunten staan weergegeven in het pedagogisch plan. Werken met kinderen kost veel energie, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Ik vind het heel fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik samen met mijn team elke dag van mag genieten!

Warme groeten van Evelien!